Itališkas užkandis su kumpiu ir marinuotais agurkėliais, 120 g

  • Kraunamos nuotraukos
  • Itališkas užkandis su kumpiu ir marinuotais agurkėliais, 120 g 

    Kilmės šalis: Lietuva.

    Sudedamosios dalys: pagrindas (KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, mielės, dekstrozė, RUGINIAI miltai, joduota druska, KVIEČIŲ glitimas, emulsikliai E471, E481 ir E472e, KVIEČIŲ krakmolas, saulėgrąžų aliejus, miltų apdorojimo medžiagos E300 ir E920), padažas su cukrumi ir saldikliu (GRIETINĖ, vanduo, rapsų aliejus, kukurūzų ir bulvių krakmolas, palmių aliejus, KVIETINIAI miltai, cukrus, druska, grybai, vyno actas, KIAUŠINIO trynio milteliai su sausu gliukozės sirupu, GARSTYČIŲ grūdeliai, LAKTOZĖ, svogūnų milteliai, prieskoniai, PIENO baltymai, mielių ekstraktas, kvapiosios medžiagos, karamelės sirupas, maltodekstrinas, juodieji pipirai, svogūnų koncentratas, saulėgrąžų aliejus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, konservantai E202 ir E211, tirštikliai E412, E410 ir E401, saldiklis E954, dažiklis E160a), virtas kumpis 9 % (kiauliena (59 %), vanduo, druska su konservantu E250, bulvių krakmolas, SOJOS baltymai, stabilizatoriai E451, E450, E452 ir E407a, maltodekstrinas, dekstrozė, prieskoniai, prieskonių ekstraktai, kvapiosios medžiagos, antioksidantas E316), SŪRIS, baltyminis gaminys (vanduo, palmių aliejus, PIENO baltymai, bulvių krakmolas, emulsinimo druska E331, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis E160a), pievagrybiai 4 %, porai, raudonėlis. Galimi SALIERŲ, SEZAMO pėdsakai. Sudėtyje yra GLITIMO, KIAUŠINIŲ, SOJŲ, GARSTYČIŲ, PIENO produktų. 

    Laikymo sąlygos: atšildžius pakartotinai neužšaldyti. Laikymo temperatūra: nuo -18°C iki -18°C.